InfraCom välkomnar Kajsa Lundfall som Affärsområdeschef för Infracom Communications

Kajsa Lundfall tillträder den 1 juli 2021 som Affärsområdeschef för InfraCom Communications. Kajsa kommer närmast från ett VD uppdrag hos Empir Apply.

InfraCom Group gör en riktigt strategiskt viktig rekrytering och tar in Kajsa Lundfall i rollen som Affärsområdeschef för Infracom Communications.

Det är en helt ny roll inom InfraCom Communications med syfte att främja fortsatta tillväxt och framåtanda. Kajsa har en gedigen erfarenhet inom branschen och har under hela sitt arbetsliv arbetat i ledande befattningar inom IT-och Telekomindustrin. Hon har verkat både i mindre, entreprenöriella organisationer och i internationella bolag.

InfraCom ser att hon kommer kunna tillföra oerhört mycket från tidigare roller, där hon har lång erfarenhet som ledare. Särskilt hennes tidigare roll som VD för Advoco Communications kommer omedelbart att tillföra branscherfarenhet och kompetens till InfraCom Communication.

Det är med stor glädje jag hälsar Kajsas välkommen som Affärsområdeschef för Infracom Communications. Kajsa har erfarenhet både från slutkunds- och partnersidan. Hon är positiv och problemlösande och jag är övertygad om att hon kommer blir en viktig nyckelspelare för hela InfraCom koncernens fortsätta framgång.

 Inte minst ser jag henne som en riktigt skicklig förhandlare, något jag själv har fått uppleva den hårda vägen, säger Bo Kjellberg, VD och koncernchef InfraCom Group AB (publ).