Äntligen!

Nu tar vi ett helhetsgrepp kring våra Microsoft tjänster och anställer David Ekblad som Projektledare, med främsta inriktningen på InfraComs Microsofttjänster och produkter.

David har en mångårig erfarenhet av Microsofts produkter, inte minst från att tidigare arbetat inom InfraCom Managed Services. Efter att ha spenderat några år på sin hemort i södra Sverige där han jobbar med Zscaler, Webroot och andra säkerhetstjänster mot större företag återvänder han till huvudkontoret och den helt nyskapade rollen.

Stora delar av InfraCom arbetar idag med lösningar från Microsoft med David på plats skapas möjligheter till både nya affärer och skalfördelar med en samlad översikt.

Vi ser redan flera vägar till nya affärer och genom att få bättre överordnad kontroll kan vi också få en bättre ekonomi. Vi skall också se till att det syns att InfraCom är Guldpartner och en av de främsta aktörerna inom bl.a. Teams och Teamstelefoni i Europa.

InfraCom ser David som helt rätt person att arbeta vidare tillsammans med Microsoft för att få ut maximalt av den Guldpartner status vi idag har. Varmt välkommen tillbaka David Ekblad!