Office satsning på telefoni utvecklas snabbt och samarbetet med Weblink fördjupas…

Office Sverige med närvaro på 20 orter från norr till söder har ingått ett strategiskt partnerskap med Weblink IP Phone AB. Partnerskapet innebär att Office kommer att erbjuda IP-telefoni, mobilabonnemang och den molnbaserade växeln Weblink Unified i samtliga regioner. Office affärsmodell är utvecklad utifrån att vara nära kundernas vardag och verklighet. Målet är långsiktiga starka affärsrelationer. En lokal kontakt för kundens alla IT och teknikbehov på kontoret.

– Office har alltid haft stort kundfokus och har jobbat framgångsrikt genom att vara lokalt närvarande i varje region. Många företagare ser och förstår fördelarna med ett mer mobilt arbetssätt och det finns många möjligheter med nya sätt att samarbeta, dela och hantera information med våra lösningar. Weblink har ett komplett sortiment med mobilabonnemang, callback och samtalsstatistik. Deras molnväxel innehåller alla de tjänster som en företagare behöver och att de själva utvecklar och kontrollerar sin molnväxel har stor betydelse. Det är viktigt att vårt telefonierbjudande blir en del av våra kunders framgång, säger Thomas Jakobsson, VD på Office.

– Office och vi har samma fokus att jobba lokalt och det finns många kunder som har behov av att förnya eller se över sin telefoni. Det är viktigt att vi har Partners, som kan supportera och lyfta fram vårt erbjudande och våra styrkor på rätt sätt. säger Oscar Civill, försäljningschef på Weblink.

Fakta om Office Sverige AB

Office jobbar med support och försäljning av IT och tekniklösningar. Office finns på 20 orter i Sverige. Office erbjudande innefattar Dokument, Enheter & Appar, Moln & Drift, Möten och Telefonilösningar. Idag finns möjlighet för alla företag att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Office tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag. Office Sverige har idag 110 anställda och omsätter ca 200 Mkr. www.office.se

Fakta om Weblink IP Phone AB

Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internet-anslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.

Detta inlägg publicerades först här